Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.

Načini plačila

Najustreznejši način plačila izberete v postopku nakupa izdelka. Nudimo vam:

1. Plačilo po predračunu (UPN položnica ali bančno nakazilo)

Naročen izdelek plačate s položnico UPN (univerzalni plačilni nalog). Na vaš elektronski naslov boste prejeli podatke za plačilo naročila na naš bančni račun. Pod referenco vpišite številko vašega naročila. Po prejemu plačila na naš bančni račun bo vaše naročilo odposlano v roku, ki je bil naveden na strani izdelka. Položnico lahko plačate v spletni banki, pošti ali na katerikoli banki v Sloveniji.

Kako izpolniti UPN položnico?

Kako izpolniti UPN položnico

2. Plačilo s sistemom PayPal

V primeru, da izberete način plačila preko PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno v roku nekaj minut. V kolikor potrdila o plačilu ni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov, ki ste ga pustili ob oddaji naročila.

3. Plačilo po povzetju

V tem primeru kupec poravna pooblaščeni osebi distributerja Pošte Slovenije kupnino in stroške dostave. Ponudnik po dostavi in plačilu naročenih izdelkov kupcu pošlje tudi račun in sicer v PDF obliki na elektronski naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kupoprodajna pogodba je naročilo, ki ga kupec izpolni v spletni trgovini, po telefonu oziroma po elektronski pošti.

V primeru, da je znesek naročila nad 90 EUR plačilo po povzetju ni možno. Naročilo višje vrednosti lahko plačate samo po predračunu (UPN položnica in bančno nakazilo) ali s PayPal nakazilom.