Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Trenutno nimate v košarici nobenega izdelka.

  • Magnetki proti kajenju Magnetki proti kajenju
  • Magnetki proti kajenju Magnetki proti kajenju

Magnetki proti kajenju

100 1 100 0

Kratek opis

Sistem Quit-Smoke je sestavljen iz dveh posebnih pozlačenih magnetov, ki izvajata pritisk točno določene moči na akupresurne točke na vašem ušesu. Posledica je zmanjšanje ali popolna odprava želje po nikotinu.

Šifra izdelka: OR011012

Dobavljivost: Na zalogi

Rok dobave: 1-3 dni

6,50 €

Podrobnosti

QuitSmoke deluje po principu in metodah, ki so preizkušene in uspešne že več kot 1000 let. QuitSmoke pritiska na akupresurne točke in povzroča zmanjšanje ali popolno odpravo želje po nikotinu.

Uporaba magnetov je enostavna in učinkovita. Sistem QuitSmoke je sestavljen iz dveh posebnih pozlačenih magnetov. Izdelana sta zelo skrbno in sta ravno prav močna, da se izvaja pritisk točno določene moči na akupresurne točke na vašem ušesu.

Uporaba:
QuitSmoke enostavno postavite na uho. Če ste desničar daste magnet na desno uho, v primeru, da ste levičar pa na levo uho. Manjši magnet gre na sprednjo stran, večji pa na zadnjo stran ušesa. Magnetna sila ju bo držala na mestu, zato so skrbi, da bosta odpadla, odveč. QuitSmoke magneta sta skoraj nevidna. Sistem QuitSmoke na začetku uporabljate samo 2 uri dnevno. V tem času se bo telo navadilo na nežen pritisk, ki ga magneta izvajata na akupresurne točke, kar sproža izločanje endorfinov. Rabo QuitSmoke magnetov lahko po nekaj dneh podaljšate na 4 ure in tako maksimalno izkoristite prednosti sistema QuitSmoke.

  1. Magnetki avtor Petra dne 7. 10. 2016
    Kakovost
    Cena

    Zelo dobra stvar je tale magnetek. Pomaga.

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosim, prijavite se ali pa se registrirajte!

Poglejte še